top of page

Zangles

Zing je graag en zou je meer uit je stem willen halen?... Wil je de stem gezonder leren gebruiken?... Zou je meer willen weten over zangtechniek?... Zing je in een koor en kun je wel wat coaching gebruiken bij het studeren van je partijen?... Ben je leerkracht en zou je graag wat meer tools en repertoirekennis willen die je in kunt zetten in jouw klas?... Of wil je misschien auditie doen voor een vakopleiding? Of...?  

 

Er zijn verschillende redenen om zanglessen te volgen. De een heeft al wat ervaring en wil verdieping, terwijl een ander nog nooit gezongen heeft en het graag eens zou willen proberen.

Je kunt bij mij terecht als je je wilt verdiepen in het 

klassieke-musical- en/of kleinkunst-repertoire. Tijdens de lessen werk je aan zangtechniek & aan divers repertoire. De keuze van het repertoire gaat in overleg en wordt afgestemd op jouw doel. Ook is het mogelijk om aan podiumpresentatie te werken.  

 

De lessen vinden plaats in Everdingen (regio Utrecht) of in Utrecht waar ik verbonden ben aan de Utrechtse Muziekschool (DUMS) en lessen verzorg in Utrecht Centrum en in Leidsche Rijn. Op alle locaties is het tevens mogelijk om duo lessen te volgen.  

Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden, tarieven of het aanvragen van een proefles!

 

Neem contact op via:

info@lindavink.com

bottom of page