top of page

Coachings & Workshops

Naast haar uitvoerende praktijk als klassiek zangeres en podiumkunstenaar is Linda actief als (gast-)docent & zang/theater-coach. 

 

Zo geeft zij zanglessen in haar privé-praktijk in Everdingen, maar is ook verbonden aan De Utrechtse Muziekschool (DUMS), waar zij zangles geeft in Utrecht Centrum en Leidsche Rijn. Tevens geeft Linda workshops, coachings en gastlessen op scholen, koren en gezelschappen gericht op opera, musical & muziektheater. 

Samen met pianist en repetitor Felix Justin geeft Linda de cursus "Zang & Performance", waarbij gevorderde cursisten vanaf 16 jaar zich 7 weken lang verdiepen in de magische wereld van zingen en acteren. 

Gastdocent/coaching bij (school)-projecten

Een musical of muziektheater-project en opzoek naar een enthousiaste zang- & theatercoach?

Linda verleent regelmatig haar medewerking aan (school)-producties. 

Als uitvoerend zangeres en actrice weet zij leerlingen met groot enthousiasme verder te krijgen in hun zang- & acteer prestaties. Hoe ga je om met zenuwen? Hoe sta je op een podium? Wat wil je over brengen op het publiek? Hoe maak je een rol van jou? En hoe zing en acteer je tegelijkertijd? 

Meer info? Neem contact op via:

info@lindavink.com

Flexleerkracht

Linda is als zelfstandige verbonden aan Flexleerkracht. Hier kunnen scholen haar expertise inzetten voor o.a. (musical)coachings, workshops & projecten. Ook lesovername is een mogelijkheid, gezien Linda in het bezit is van een volledige onderwijsbevoegdheid. 

Dit alles kan eenmalig of voor een langere periode. 

Klik op onderstaande knop voor meer informatie: 

Flexleerkracht_recht_ruim.jpg
bottom of page